Nova aplikacija o ljepotama Hrvatske “govori” na 15 jezika

Bez autora
Aug 08 2011

Više od stotinu milijuna korisnika Androida diljem svijeta odsad može uživati u aplikaciji koja nudi pregled stotinu najimpresivnijih znamenitosti Hrvatske. Aplikaciju Croatia top 100 razvila je tvrtka Obvius iz Zagreba, dostupna je na 15 jezika, a može se skinuti na Androidovu marketu. Svi korisnici dobit će prikaz najboljega što nudi naša zemlja poput Dubrovnika, Plitvičkih jezera, skrivenih plaža, ali i jela tisućljetne hrvatske kuhinje. Croatia Top 100 za znamenitosti daje kratak opis, veliku fotografiju, točnu lokaciju mjesta, smjer kojim od vaše trenutačne pozicije doći do opisane lokacije i dr. Aplikacija je besplatna za sve korisnike uređaja koje pokreće Googleov Android.

Nova aplikacija o ljepotama Hrvatske “govori” na 15 jezikaViše od stotinu milijuna korisnika Androida diljem svijeta odsad može uživati u aplikaciji koja nudi pregled stotinu najimpresivnijih znamenitosti Hrvatske.

Aplikaciju Croatia top 100 razvila je tvrtka Obvius iz Zagreba, dostupna je na 15 jezika, a može se skinuti na Androidovu marketu.

Svi korisnici dobit će prikaz najboljega što nudi naša zemlja poput Dubrovnika, Plitvičkih jezera, skrivenih plaža, ali i jela tisućljetne hrvatske kuhinje.

Croatia Top 100 za znamenitosti daje kratak opis, veliku fotografiju, točnu lokaciju mjesta, smjer kojim od vaše trenutačne pozicije doći do opisane lokacije i dr. Aplikacija je besplatna za sve korisnike uređaja koje pokreće Googleov Android.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik